De Hunkemänner

Uw zomerse toppers!!

Foto's

Jaaah! Daar zijn we dan!


Een stel knappe koppen niet? We stellen de Hunkemänner graag (ook qua sounds) even voor:

Guitaar - Erwin Kollaard
Chocola .... de vla

Toetsen - Ad de Waard
Hallo mag ik me even voorstellen...

Ik ben Ad de Waard en versterk “Goet-Foud” met keyboards en zang. Ik ben geboren in 1980 en tegenwoordig woonachtig in het kleine dorpje Akersloot, dat net onder Alkmaar ligt. In bezit van een vrouw en zoon, en al vele jaren beoefen ik de kunst van het keyboard spelen. Tot zover het algemene gedeelte.
Mijn ouders heb ik nooit suf gezeurd om op keyboard les te mogen, wel heb ik ze vanaf mijn zevende jaar suf gezeurd om een toetsenbord te krijgen (van Sinterklaas, zeg maar). Voorwaarde was dan wel dat ik op keyboard les zou gaan. Dat apparaat is er wel gekomen, keyboard les niet. Ik had het namelijk veel te druk met de toetsen van dit knoppending af te spelen. Tegenwoordig heb ik wat stevigere keyboards aangeschaft, dus het feest kan los barsten.
Afgestudeerd aan de HTS Haarlem elektrotechniek en werkzaam bij een software bedrijf in Beverwijk. De tijd die ik over hou besteed ik aan de muziek en aan mijn lieve vrouw en zoontje.
Nu nog even mijn band-loopbaan op een rijtje. In 2000 rolde ik mijn eerste bandje in, waar ik ervaring opdeed met het spelen in een band. Sindsdien is het hard gegaan. Zo’n 5 bands verder, vond ik mijn plek in de “Bad Medicine” wat later overging in de "Goet-Foud" formatie. Met deze bands heb ik me omringd met goede muzikanten en een stevige bak humor. Na, in 8 jaar tijd, met ongeveer 350 optredens zo'n beetje alle podia in Nederland te hebben gezien werd het tijd voor wat anders.

De Hunkemänner is wat anders, en hoe... 
Zomerse toppers en vrolijke muziek, hier kan ik m'n passie en plezier echt goed in kwijt.
Hopelijk zien we je (weer) terug bij 1 van onze optredens, want ook dan gaan we er weer een feest van maken.

Aloha!! Ad.


Percursie - Jordy de Groot
Tom, tom, tringel, ploep, ploep, plof!!

Drums - Robin Kollaard
Klap, ram, beng!!

Basgitaar - Bart van de Bovenkamp
Pompen!!

Geluidsman - Simon de Haan
Mooi harken!
Uw zomerse toppers

www.hunkemänner.nl